GDPR

Vi behandler personoplysninger om dig

28 November 2018

I forbindelse med medlemskabet i HGI Volleyball klubben samler vi ind og opbevarer personlige informationer på HoldSport (www.holdsport.dk), samt i lukket Facebook gruppe ”Hillerød Volley”.

HoldSport's databehandlingsaftale kan til enhver tid rekvireres/ses på klubsiden i HoldSport.

Ved at melde sig ind i klubben accepteres der at personlige oplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnr, samt e-mail registreres og gemmes her. Disse informationer skal klubben registrere og opbevare for at kunne opretholde kontakten til medlemmer, herunder kontingentopkrævninger o.l. Klubben er også forpligtet til at informere Hillerød kommune om medlemmernes alder og adresser.  Personlige oplysninger bruges ikke til andre formål.

Ved udmelding af klubben bliver klubbens reference til medlemmet fjernet fra HoldSport.

 Klubben kan i forskellige sammenhænge anvende fotomaterialer med klubbens medlemmer til hjemmeside som del af profilering af klubben. Hvis dette er uønsket for medlemmet, skal denne gøre klubbens bestyrelse opmærksom på dette, så bliver materialet fjernet så hurtigt som muligt.

 Facebook databehandlingsaftale godkendelser indgås af medlemmer individuelt. Facebook gruppens link til medlemmet fjernes på opfordring og også ved udmelding.